Які є послуги з обробки натуральної деревини?

Послуги з обробки натуральної деревини – це ряд послуг з виготовлення деталей з меблевого щита, що надаються компанією «ВіЯр».

Новини Які є послуги з обробки натуральної деревини?

Послуги з обробки натуральної деревини – це ряд послуг з виготовлення деталей з меблевого щита, що надаються компанією «ВіЯр». До них варто вдатися як у разі, якщо ви хочете виготовити з меблевого щита меблі, так і в разі використання його в якості декоративних панелей. У «ВіЯр» ми пропонуємо вам наступні послуги для обробки натуральної деревини:

  1. Лінійна порізка. Порізка щита на деталі за попередньо зробленим кресленням (розкриєм).

  2. Шліфування абразивом. Обробка поверхні меблевого щита абразивом робить її гладкою, готує під обробку масло-воском, лаком або фарбою. Виконується з обох боків деталі, за винятком крайок. Замовлення цієї послуги обов'язкове, якщо ви плануєте замовляти у нас покриття деталей з меблевого щита масло-воском.

  3. Обробка масло-воском. Потрібна для захисту матеріалу від впливу вологи. Масло-віск прозорий, підкреслює природний колір і не приховує, на відміну від лаку, структуру деревної поверхні.

  4. Фрезерування крайки прямолінійне. Потрібне, щоб прибрати сліди від порізки. При його застосуванні поверхня крайки доводиться до того ж стану, що і лицьова частина щита.

  5. Фрезерування крайки декоративне. Включає кілька способів обробки:

  • радіуси (заокруглення крайки) із зовнішньої або зовнішньої і внутрішньої сторін, може становити 3, 6 і 12 мм;
  • зріз під 45 градусів;
  • чверть – прямокутна виїмка вздовж крайки для кращого з'єднання деталей;
  • паз в торці для установки ручки-профілю або різного наповнення (дзеркало, скло);
  • паз уздовж торця в площині деталі, також використовується для установки різного наповнення або кращого з'єднання деталей.

Найчастіше меблевий щит при виготовленні меблів використовують для виробництва фасадів. Так що у нас ви зможете замовити також свердління під чашки завіс.

При купівлі цілого меблевого щита або замовленні порізки його на окремі деталі перед транспортуванням кожен замовлений елемент і залишки плити обов'язково упаковуються в стрейч-плівку і картонні кутники.

11 (2).jpg

Назад до списку статтей
`