Для чого потрібні профілі Connect?

Профілі Connect використовуються у верхньоопорній розсувній системі Starke Glatt як ручки і з’єднувальні елементи для різного наповнення.

Новини Для чого потрібні профілі Connect?

Профілі Connect використовуються у верхньоопорній розсувній системі Starke Glatt як ручки і з’єднувальні елементи для різного наповнення. Універсальна конфігурація дозволяє застосовувати профілі і для верхньоопорних розсувних систем інших брендів (в тому числі Hettich) і розсувних систем іншого типу. Із профілями Connect можна встановлювати цільні дзеркальні і скляні двері, а також комбіновані двері великих розмірів.

Профілі бувають 4 видів:

  • Основний каркасний профіль. Розроблений для створення жорсткої рами, з використанням Т-слотів і промислових стандартів.

  • Універсальний з'єднувальний профіль. Кріпиться до основного без використання метизів. Цей профіль також може виступати і як окремий елемент каркаса.

  • Профіль-заглушка. Не виступає за площину дверей, формуючи видимий кант (7,5 мм).

  • Профіль-ручка. Додає зовнішньому вигляду завершеності і дозволяє з легкістю відкривати двері.

Ці 4 види профілів можна по-різному комбінувати залежно від вашого задуму.

Сьогодні ми пропонуємо 2 варіанти збирання:

  • Slim (основний профіль+основний профіль – О+О). Наповнення наклеюється на каркас з основного профілю. Найчастіше використовується для скляних або дзеркальних дверей.

  • Basiс (основний профіль+ручка+заглушка+з'єднувальний профіль – О+С+Р/3). Наповнення встановлюється у стандартні пази. По периметру і в місцях поділу на секції утворюється видимий кант шириною 6,5 мм. Наповнення закріплюється в профілях з використанням стандартного паза шириною 10 мм.

Connect_коллаж.jpg

Розглянемо основні моменти, на які варто звернути увагу при встановленні профілів Connect:

  • Максимальна висота дверей:

- Для варіанту збирання Slim – 2750 мм (при встановленні вирівнювачів);

- Для варіанту збирання Basic – 2750 мм.

Зверніть увагу! Можна встановлювати двері і більшої висоти, але тоді є ризик прогину дверей у вертикальному положенні через високе навантаження, що створюється комплектом фурнітури. Тому все-таки варто дотримуватися рекомендацій.

  • Максимальна ширина дверей для всіх варіантів збирання – 1500 мм;

  • Важливо дотримуватися правильної пропорції висоти і ширини дверей – від 2:1 до 3:1;

  • Наповнення:

- Для варіанту збирання Slim –  дзеркало або непрозоре скло товщиною 4 мм (обов'язково поліроване);

- Для варіанту збирання Basic – матеріали товщиною від 4 мм до 18 мм (якщо товщина більше 18 мм, робиться вибірка чверті). Скло і дзеркало повинні бути обов'язково полірованими.

Назад до списку статтей
`