Що таке Starke Classic?

Starke Classic – це ексклюзивна лінійка розсувних дверей, виконаних із плівкового МДФ та фарбованого алюмінієвого профілю.

Новини Що таке Starke Classic?

Лінійку представлено у класичному стилі: усі моделі мають чіткі пропорції та лаконічний дизайн. Це дозволяє використовувати двері практично в будь-яких інтер’єрах: вони просто поєднуються з текстурами матеріалів та омеблюванням у кімнаті. Різноманітність декорів та параметрів моделей дозволяє досконало підібрати їх під різний дизайн шаф-купе.

Ця лінійка представлена 3 колекціями:

  • Колекція Starke Fresco (Фреско);

  • Колекція Starke Cantal (Канталь);

  • Колекція Starke Loiret (Луаре).

Рисунок2_ua.png

1. Starke Fresco у трьох варіантах оформлення:

Модель 1                                  Модель 2                                       Модель 3

Колекція Starke Fresco відрізняється горизонтальним фрезеруванням та імітує віконниці невеликих європейських прибережних міст. Дзеркальні вітражі з фацетом по периметру та горизонтальним гравіруванням у верхній та нижній частинах створюють гру світла і додають дверям розкоші.


2. Starke Cantal та п’ять варіантів оформлення:

         Модель 1            Модель 2               Модель 3             Модель 4             Модель 5

Колекція Starke Cantal створює імітацію вікон будинків в інтер’єрах. Двері поділено на декілька рівномірних частин із розподілом на секції або дзеркальними вітражами. Кожне віконце має широкий фацет по периметру. Багато дзеркал, які вписуються у дверне полотно, виглядають вишукано та візуально збільшують простір. Якщо ширина дверей перевищує 900 мм, додається 3 ряд фрезерувань.


3. Starke Loiret представлена 5 моделями:

           Модель 1          Модель 2             Модель 3             Модель 4            Модель 5

Колекція Starke Loiret відрізняється арковими рельєфами полотна, які нагадують інтер’єри палацових ансамблів. Такі двері, окрім фацетної обробки, мають глибоке гравірування дзеркал по периметру та орнаментальне оздоблення об’ємними скляними кристалами (бевелсом – фігурним елементом зі скла діаметром 6 мм). Оригінальний дизайн дзеркального наповнення дозволяє створювати індивідуальні меблі та додавати витонченості в інтер’єрах.


Коротко про переваги

1.  Потрібно мінімум простору для відкривання таких дверей.

2. Використання роликів преміум-сегмента та дотягувачів забезпечує плавність руху та безшумність при закриванні;

3.  Легкий доступ до внутрішніх секцій;

4.  Непомітна функціональна фурнітура;

5.  Оригінальний дизайн кожної колекції.


Основні характеристики дверей

Двері зроблені із фарбованого алюмінієвого профілю Combi, плівкового МДФ Egger високої щільності з односторонньою ламінацією товщиною 16 мм, а також плівки з колекції Serica.

Усі моделі автоматично комплектуються дотягувачами на відчинення та зачинення, роликами Starke преміум, які здатні витримувати до 80 кг навантаження. Моделі представлені в різних декорах: світло-сірий, сніжно-білий, антрацит, слонова кістка та чорний. На такі двері встановлюються вирівнювачі, щоб забезпечити жорсткість конструкції та її стійкість під час експлуатації.

Приклади нестандартного оформлення:

                            Бевелс                                     3 ряди фрезерувань

Жорсткість профілю та якісна фурнітура забезпечують плавність та стабільність роботи розсувних дверей. Завдяки їм неможливе прогинання та деформація фасадів. Виробник гарантує досконалу роботу дотягувачів протягом 10 років у побутових умовах.


Як правильно підібрати параметри?

Максимальна висота для дверей становить 2550 мм, діапазон ширини – від 710 мм до 1240 мм. Якщо ширина досягає більше метра, потрібно розділяти дверне полотно на секції. Для хорошого функціонування розсувної системи необхідно підбирати правильні пропорції висоти/ширини: 2:1 та 3:1. Зважайте також на вагу матеріалу, що використовується для дверей, та дзеркального наповнення, адже вона впливає на правильну роботу розсувного механізму.


Виробничі процеси

Двері для розсувних систем Starke виготовляються на власному виробництві «ВіЯр». Початкові етапи – це фрезерування та запресування МДФ плівкою ПВХ. Як основа використовуються плитні матеріали Egger високої щільності та плівка італійського виробника Alfatherm. Для досягнення точного результату та уникнення дефектів у виробництві застосовується європейське обладнання, а деякі процеси виконуються власноруч. Фасади комплектуються алюмінієвими профілями, дотягувачами, нижніми роликами, а також буферною щіткою для додаткової звукоізоляції та перешкоджання механічних пошкоджень профілю.


Сфера застосування

Розсувні системи Starke Classic призначені для внутрішнього застосування, а саме в шафах-купе для нижньоопорної системи Starke. Ви можете використовувати їх із розсувними та складними механізмами, але ширина дверей за таких умов зменшиться.

Не рекомендується використовувати двері в місцях підвищеної вологості, біля обігрівачів та в місцях із перепадами температури (балкони, підвальні приміщення тощо).

Дізнайтеся більше про особливості колекції дверей Starke Classic у цьому каталозі.

Назад до списку статтей
`