Що таке система складних дверей Hettich WingLine 230?

Hettich WingLine 230 – це система фурнітури для складних дверей з 2 стулок з верхнім ходовим профілем без нижнього направляючого профілю.

Новини Що таке система складних дверей Hettich WingLine 230?

Hettich WingLine 230 – це система фурнітури для складних дверей з 2 стулок з верхнім ходовим профілем без нижнього направляючого профілю. Підходить для дерев'яних дверей, використовується з завісами Sensys із вбудованим демпфером Silent System. Завдяки відсутності нижнього направляючого профілю її можна використовувати при виготовленні шаф, гардеробів, а також у якості міжкімнатних перегородок. Складні двері відкриваються за принципом «книжки», що відчутно заощаджує простір. Ще одна позитивна сторона цієї системи – те, що дверцята навішуються на верхню направляючу, і направляюча знизу їм не потрібна. Це робить систему WingLine 230 особливо вдалим вибором для міжкімнатних дверей, адже в цьому випадку немає необхідності порушувати підлогове покриття.

Характеристики:

  • Вага стулки – до 20-25 кг;

  • Висота фасадів – до 3000 мм;

  • Ширина стулки – до 600 мм.

Дана система, як і всі складні і розсувні системи Hettich, розрахована мінімум на 40 000 циклів відкривання і закривання без зміни якості роботи. Виготовляються комплекти лівого і правого відкривання.

Ходовий профіль може бути білого або чорного кольору, довжиною 2400 або 1200 мм, так що можна без зусиль підібрати відповідний для широкої і для вузької шафи, в темних і світлих декорах.

Назад до списку статтей
`