Що таке розсувні системи Ario?

Розсувні системи Ario – розсувні системи, що поєднують e собі презентабельний зовнішній вигляд, простоту і надійність конструкції і доступну ціну.

Новини Що таке розсувні системи Ario?

Розсувні системи Ario – розсувні системи, що поєднують e собі презентабельний зовнішній вигляд, простоту і надійність конструкції і доступну ціну. Щоб досягти такого результату, наші технологи максимально спростили конфігурацію профілів, зберігши їх товщину. Такий підхід дозволив здешевити вартість розсувної системи, надавши їй мінімалістичність і зберігши її надійність і зручність в експлуатації.

Конструкцію складають комплектуючі алюмінієві профілі та роликові механізми. На даний момент вони виготовляються з алюмінію в 4 стандартних декорах: золото, бронза, срібло, шампань, але незабаром залишиться тільки один найбільш затребуваний декор – срібло. Декоративне покриття наноситься на поверхню шляхом анодування.

Як наповнення можуть виступати дзеркало або скло з різним декором (поклейка оракалу, зняття амальгами, латексний фотодрук, художнє матування та інше) в товщині 4 мм, або плитні матеріали товщиною 10 мм. При використанні будь-якого наповнення менше 10 мм завтовшки слід використовувати силіконовий ущільнювач.

На скляне і дзеркальне наповнення зі зворотного боку на нашому виробництві наклеюється захисна плівка. У разі пошкодження скло не обсипається, а залишається на плівці, щоб ніхто їм не поранився.

Характеристики розсувних систем Ario:

  • Висота фасаду до 2800 мм;

  • Ширина 1 стулки до 1000 мм;

  • Вага одного фасаду не повинна перевищувати 50 кг.

Система буде демонструвати максимально хорошу якість руху при дотриманні оптимальних розмірів для стулок фасадів. Це співвідношення висоти до ширини в діапазоні від 2:1 до 3:1. Тобто, при висоті фасаду в 2100 мм оптимальна ширина буде від 700 до 1050 мм.



Назад до списку статтей
`