Що таке ArciTech?

ArciTech ー це система для створення висувних шухляд від німецької компанії Hettich.

Новини Що таке ArciTech?

ArciTech ー це система для створення висувних шухляд від німецької компанії Hettich. ArciTech ー це конструктор, за допомогою якого ви можете швидко виготовляти висувні шухляди, підбирати різні боковини і комбінувати їх з релінгами (металевими трубками) або надставками. У таких шухлядах можна регулювати ступінь виштовхування, проміжок між фасадом і корпусом, а також силу натискання.

Переваги шухляд ArciTech:

  • Економія часу. Ви купуєте практично готову шухляду, до якої потрібно підібрати тільки дно, фасад і задню стінку. Всі інші елементи і необхідна фурнітура продаються у комплектах (як для основної шухляди, так і для внутрішньої). Монтаж не займає багато часу.

  • Концепція єдиної платформи. Ви можете по-різному комбінувати платформу (боковину) ArciTech з різними надставками (скляними DesignSide і металевими TopSide) або релінгами. Отвори у передній панелі для надставок і релінгів однакові. Змінюйте висоту і зовнішній вигляд шухляди без особливих зусиль.

конструктор_укр.jpg

  • Стабільність. Шухляди ArciTech надійні в експлуатації завдяки направляючим Actro (вони рівномірно розподіляють навантаження завдяки принципу призми і синхронізованому контролю). Навіть якщо шухляда висока і широка, а її передня панель важка, рух буде стабільним.

  • Плавність руху. Навіть при великих навантаженнях шухляда рухається плавно завдяки механізму демпфування Silent System. Направляючі гарантують неперевершено легкий і плавний рух шухляди без відчутного опору.

  • Високі навантаження. Шухляди витримують навантаження в 40, 60 і 80 кг.

  • Можливість встановлення механізму Push To Open Silent. Дослівно назва механізму перекладається як "натиснути, щоб відкрити". Такі механізми використовуються для фасадів без ручок і активуються простим натисканням руки на передню панель. Сили виштовхування досить для повного відкривання. При цьому закривається він так само плавно і безшумно. Механізм Push to Оpen Silent непомітно кріпиться під днищем ящика. Його можна встановити як в процесі монтування шухляди, так і в будь-який час після цього, адже монтаж механізму не вимагає змін в конструкції шухляди ArciTech.

Монтаж шухляд досить простий: практично всі елементи можна прикріпити один до одного вручну і саморізами. Більш докладний опис монтажу та все характеристики ви можете знайти в розділі "Креслення" на сайті.

Також дивіться відео, в якому продемонстровані всі етапи монтажу:


Шухляди ArciTech представлені в таких висотах:

  •  94 мм

  • 126 мм (під замовлення)

  • 186 мм

  • 218 мм

Боковини можна підібрати у висоті 94 мм і 126 мм (під замовлення) і використовувати для них металеві надставки або релінги, щоб змінювати висоту шухляди. Серед широкого асортименту кольорів (антрацит, білий, срібло, шампань) ви зможете підібрати варіант, який найкраще підійде до ваших меблів.

Давайте розглянемо, що необхідно, щоб, наприклад, зібрати ящик ArciTech довжиною 500 мм і висотою 218 мм з одним релінгом:

схема.jpg

1. - Боковина ArciTech H=94 L=500 біла, ліва (9121249) Hettich

    - Боковина ArciTech H=94 L=500 біла, права (9121250) Hettich

2. - Фіксатор передньої панелі під прикручування (9123011) Hettich (2 штуки)

3. - Заглушка ArciTech з логотипом "Hettich" біла (9123006) Hettich (2 штуки)

4 - З'єднувач задньої стінки H=218 ArciTech, білий, лівий (9121853) Hettich

   - З'єднувач задньої стінки H=218 ArciTech, білий, правий (9121854) Hettich

5. - Направляюча Actro, Silent System L=500мм, ліва (9121099) Hettich

    - Направляюча Actro, Silent System L=500мм, права (9121100) Hettich

6. - Поздовжній релінг ArciTech L=500 білий, лівий (9122007) Hettich

    - Поздовжній релінг ArciTech L=500 білий, правий (9122008) Hettich

7.- Кріплення ArciTech поздовжнього релінгу під прикручування (9127011) Hettich (2 штуки)

Окремо варто тільки виготовити деталі з плитного матеріалу:

А ー Передню панель (фасад)

B ー Днище (при товщині плитного матеріалу понад 16 мм необхідна вибірка чверті)

C ー Задню стінку (при товщині плитного матеріалу понад 16 мм необхідна вибірка чверті)

Щоб вам було зручніше зберігати різне приладдя у шухляді, в асортименті Hettich доступні аксесуари і комплектуючі:

  • Організації OrgaTray. Практичний лоток для столових приладів для шухляд ArciTech будь-якої ширини. Переваги: ви можете складати кілька попередньо встановлених стандартних елементів у різні комбінації для максимально комфортної експлуатації.

ot_укр.jpg

  • Організації OrgaStore. Організація OrgaStore трансформує внутрішній простір шухляди будь-якого розміру в ефективне місце для зберігання, гнучко підлаштовуючись під потреби користувача.

orgastore_укр.jpg

Назад до списку статтей
`