5 життєвих ситуацій, які траплялися з кожним, хто замовляв меблі

Напевно, вам це знайомо? Давайте перевіримо?

Новини 5 життєвих ситуацій, які траплялися з кожним, хто замовляв меблі

Є картинка меблів, але немає часу на пошуки, підбір матеріалів та розрахунки? Наша порада: замовляйте індивідуальні меблі у професійних майстрів. При їх виготовленні врахують все: необхідні параметри, кількість секцій і полиць, а найприємніше – всі-всі побажання щодо дизайну.

Розберемо 5 ситуацій, які можуть виникнути при пошуку та замовленні меблів.

№1. Чітко встановлений бюджет

Маєте бюджет, за рамки якого не можете вийти? Замовляйте індивідуальні меблі та встановлюйте свої ціни. Адже при їх замовленні ви погоджуєте з меблярем не лише всі матеріали, але й їхню вартість. До того ж не переплачуєте за непотрібні полиці, декор та наповнення– ви можете відмовитись від зайвих елементів, які вже є в готових меблях.

Чітко встановлений бюджет

№2. Готові меблі не вписуються до приміщення

Зверху недостатньо простору, знизу – забагато, по боках – хотілося б ширше і щоб розетки не перекривало. Не готові переробляти приміщення під меблі? І не потрібно. Адже меблі на замовлення – це розрахунок під кожну деталь, ідеально підібрані розміри та раціонально задіяний кожний м². Шукаєте меблі для smart-квартири або ж вузькі, широкі, високі меблі? При виготовленні індивідуальних меблів врахують всі побажання.

Готові меблі не вписуються до приміщення

№3. Незрозуміло, де замовляти індивідуальні меблі та як знайти майстра

Переходимо до найцікавішого пункту – пошук професійного мебляра. Де краще його шукати: в інтернеті, запитувати у знайомих, а може, через оголошення? Як визначити рівень його майстерності? А якщо працює задорого? Де глянути портфоліо та чи справді це його роботи? 

Щоб таких запитань у вас виникало все менше, «ВіЯр» створив сервіс Viyar Bazar. Тут понад 1000 майстрів, готові виконати найскладніші замовлення, а найголовніше – можна подивитися їхні портфоліо та відгуки. Вибирайте майстра до душі та створюйте меблі вашої мрії! 

Колір меблів не підходить до інтер’єру

№4. Колір меблів не підходить до інтер’єру

Вибираєте меблі для дому, але запропоновані варіанти не вписуються до вашого інтер’єру? Наприклад, кухня в занадто яскравих кольорах або ж навпаки у всіх відтінках сірого. Знайомо?

Пропонуємо рішення: вибирайте мебляра на сервісіViyar Bazar і разом з ним продумуйте дизайн майбутніх меблів до найменших дрібниць. Жодних обмежень – хоч 100 разів підбирайте ручки до фасадів, фасади до стільниць, стільниці до техніки… Тут ви складаєте цей пазл. 


№5. Потрібні меблі, які підкреслять вашу індивідуальність

Ви довго думали над інтер’єром, підбирали відповідне оздоблення та навіть змінювали планування. І тепер не готові облаштувати свій будинок стандартними меблями, які зведуть всі ваші старання нанівець. Індивідуальні меблі дозволяють експериментувати з формами й матеріалами, підбирати дизайнерські ручки й ніжки, а також реалізовувати ідеї як із найкращих картинок Pinterest. 


Назад до списку статтей
`