Усе для шаф та організації простору!

ВіЯр – ваш експерт ергономіки і надійний постачальник матеріалів.

Новини Усе для шаф та організації простору!

Неодмінна умова затишного інтер'єру – це продумана організація простору і зберігання. Коли кожна річ на своєму місці. Ми понад 20 років на меблевому ринку та є експертами ергономіки. Фахівці ВіЯр знають, як створити затишок і порядок у кожній оселі. І залюбки допоможуть вам вибрати товари для цього!

Створюйте зручне планування із нашими міжкімнатними перегородками. Подбайте про зберігання речей, адже у нас є все необхідне: двері та розсувні системи для шаф-купе, різноманітні кошики і полиці, меблева підсвітка й ін.

Знайомтеся детальніше з нашим асортиментом. У ВіЯр є рішення для втілення будь-яких ідей!

Наш асортимент

Міжкімнатні перегородки Міжкімнатні перегородки
Двері для шаф-купе Двері для шаф-купе
Гардеробні системи Eureka Гардеробні системи
Системи зберігання Element System Системи зберігання
Гардеробне наповнення Гардеробне наповнення
Освітлення для меблів Освітлення для меблів

Які переваги ви отримаєте у ВіЯр?

Асортимент із 40 000+ товарів

Консультація спеціаліста онлайн або на філії

Онлайн-розрахунок дверей у telegram-боті або Viber

Плануєте оновити шафу? Тоді вам потрібно визначитися з типом дверей. Він залежить від розмірів приміщення, вибраного матеріалу та ваших побажань. Двері для шафи складаються з алюмінієвого каркасу, наповнення і фурнітури: роликів, дотягувачів, щіток та іншого.

Ми маємо власний бренд розсувних систем та міжкімнатних перегородок – Starke. В асортименті є рішення для будь-яких типів дверей.


Верхньоопорні системи

Це системи, в яких двері кріпляться на верхній профіль. Вони мають максимально лаконічний та привабливий вигляд. Уся фурнітура прихована за дверима і не порушує дизайн вашої шафи.

Розсувна система Starke Glatt
Розсувна система Starke Glatt Connect
Складна система Starke W

Нижньоопорні системи

На відміну від верхньоопорних, такі системи мають видиму профільну конструкцію. Навантаження дверей припадає на нижній профіль. Для дверей такого типу слід дотримуватися співвідношення висоти до ширини в межах від 2:1 до 3:1. Наприклад, якщо ширина дверей – 1000 мм, то висота – 2000-3000 мм.

Нижньоопорні системи зручно встановлювати у невеликих приміщеннях, зокрема в нішах (тоді як верхньоопорним потрібен корпус шафи). Такі системи мають декілька різновидів:

Розсувні
Складні
Розпашні

Підвісні системи

Підвісні системи взагалі не мають нижніх роликів. Дверне полотно підвішується на направляючу, що кріпиться до стелі або стіни. Зазвичай підвісні системи використовуються як міжкімнатні двері та для зонування простору.

Міжкімнатні перегородки
Амбарний механізм

Для консультації заповніть, будь ласка, форму, і ми з вами зв'яжемося!

Назад до списку статтей
`