Створюємо кухню з «ВіЯр»: комплектуючі та сервіси

Вибираємо комплектуючі з асортименту компанії або замовляємо готовий гарнітур на Viyar Bazar.

Новини Створюємо кухню з «ВіЯр»: комплектуючі та сервіси

Надійність і ергономічність кухні залежать від кожної деталі, починаючи від планування та закінчуючи внутрішнім наповненням. Незалежно від того, чи плануєте ви зробити гарнітур самі чи хочете довірити це професійному мебляреві, для кухні ВіЯр пропонує все. Це матеріали та фурнітура провідних брендів, весь спектр виробничих послуг, а також сервіс Viyar Bazar для замовлення меблів індивідуального дизайну, пошуку майстра і попереднього розрахунку вартості.


Гарнітур власноруч: вибір комплектуючих


Щоб створений із ВіЯр проект кухні повністю відповідав вашим потребам, потрібно розуміти, з чого вона складається. Визначившись із плануванням, конфігурацією секцій, розташуванням техніки, стилем та колірною гамою, можна приступати безпосередньо до вибору матеріалів і фурнітури:


  • Корпус

    1 корпус.jpg

    Корпуси меблів повинні витримувати підвищену вологість і різкі перепади температури. З цим впораються ДСП та МДФ від Cleaf, Saviola, Egger, Kronospan, Swiss Krono й інших виробників. Завдяки різноманіттю декорів та текстур ви знайдете відповідне рішення для будь-якого інтер'єру.

  • Фасади

    2 фасад.jpg

    Враховуйте освітленість і розміри приміщення. Щоб візуально розширити його, вибирайте світлі та глянцеві поверхні. Темні декори виграшно виглядатимуть у просторих приміщеннях. Компанія пропонує фасади Bel Viso власного виробництва: плівкові, рамкові, фарбовані, шпоновані, з акрилових і HPL панелей.

  • Стільниця

    Є безліч рішень залежно від бюджету і дизайнерських завдань:
    - стільниця на основі ДСП (велика палітра, оптимальне співвідношення ціни та якості);
    - компакт-плита (тонкий, елегантний, але дуже міцний матеріал із внутрішнім шаром різного кольору);
    - штучний камінь (безшовне з'єднання, можливість відновлення поверхні) та ін.

  • Фартух

    Його можна зробити з керамічної плитки, натурального і штучного каменю, компакт-плити, загартованого скла (скіналі), стінових панелей. Основні вимоги до матеріалу – міцність, стійкість до високої температури й естетичність.

  • Бортики та цоколі

    Виконують естетичну функцію, доповнюючи зовнішній вигляд гарнітура, і закривають всі зазори від потрапляння пилу, бруду і сторонніх предметів.

  • Фурнітура

    Вам належить вибрати функціональну (завіси, висувні механізми, карго, кошики, сушки) і лицьову (ручки, ніжки, гачки) фурнітуру.

  • Освітлення

    Продумайте його заздалегідь, подбайте про освітленість робочої поверхні. Крім основного освітлення, використовуйте додаткові джерела світла. У Lumine є все необхідне: світильники, LED-стрічка і профілі, пристрої керування та ін.

  • Мийка, змішувач, побутова техніка

    Мийки бувають із нержавіючої сталі, фраграніту, тектонайту, кераміки та штучного каменю. Підберіть до них змішувач відповідного кольору та дизайну, встановіть подрібнювач відходів і дозатор для миючого засобу. Також компанія пропонує кухонну техніку від Franke та Bosch.

    Створені з комплектуючими від ВіЯр кухні довго радуватимуть вас своєю функціональністю і зовнішнім виглядом. Якщо буде надане деталювання кухні для ВіЯр, майстри виготовлять усі деталі для майбутнього гарнітура, а вам залишиться тільки зібрати виріб. Замовити виробничі послуги можна онлайн 24/7 за допомогою конструктора ViyarPro.

Кухні ВіЯр на замовлення

Клієнти компанії часто цікавляться, як у ВіЯр замовити кухню. ВіЯр кухні на замовлення не виготовляє, але пропонує платформу Viyar Bazar, де замовник може знайти майстра для втілення свого проекту чи просто прицінитися. Реєструйтеся на порталі, створюйте заявку-проект, чекайте на відгуки від меблярів і вибирайте виконавця.

Переваги сервісу:

  • зручний функціонал (всього кілька кроків і підказки на кожному етапі);
  • вправні майстри (оцініть їх професіоналізм за відгуками і роботами в портфоліо);
  • будь-який бюджет (ви самі вказуєте ціновий сегмент для кожного елемента кухні);
  • прозора ціна (калькулятор замовлень підрахує приблизну вартість матеріалів і готового виробу з роботою).

Створюйте меблі з ВіЯр, адже це надійно та просто!

Назад до списку статтей
`