Що таке тектонайт?

Унікальна розробка швейцарського бренду.

Новини Що таке тектонайт?

Тектонайт – це інноваційний синтетичний матеріал, який був розроблений та запатентований компанією Franke. Він міцний, приємний на дотик і відрізняється хорошим співвідношенням ціни та якості. За подібних характеристик мийка з тектонайту в середньому на третину дешевша, ніж мийка з граніту.

Стійкість та еластичність матеріалу досягаються завдяки поєднанню у його складі двох компонентів:

  • SMC – комбінації скловолокна із якісними поліестерами;

  • Сучасного покриття 3-го покоління PiMC;

Основою виробництва мийок Franke є високоякісний кварцовий матеріал, корисні властивості якого посилюють поліестери. Мийки Франке виготовляють під пресом при високому тиску та температурі. У процесі виробництва пофарбовані частинки кварцу покривають виріб і проникають у структуру поверхні, надаючи їй кольору та міцності.

Стійкість до механічних пошкоджень та ударів

Така мийка ідеально підходить для щоденного багаторазового використання. Частинки скла у складі покриття запобігають зносу поверхні, появі потертостей і подряпин. Незважаючи на невелику масу матеріалу, він має хороші протиударні властивості. Тести підтвердили стійкість поверхні до падіння кухонних предметів: навіть край мийки може витримати удар вагою 6 кілограмів.

Стійкість до високих температур

Тектонайт витримує температуру до 300º, тоді як деко для духовки – до 230º. Гарячі каструлі та сковорідки теж не пошкодять матеріал, тому їх можна розміщувати на поверхні мийки Franke.

Чистота

Доглядати за мийкою Franke з тектонайту просто, оскільки її поверхня гладка і має ефект відштовхування води та бруду. Це робить виріб максимально гігієнічним. Після чищення поверхня повністю зберігає оригінальний колір. Крім того, матеріал стійкий до появи плям: навіть після 24-годинного впливу барвника поверхня мийки залишається чистою.

Зовнішній вигляд

Структура тектонайту дозволяє робити з нього мийки найскладніших форм, оскільки матеріал простий у обробці. Спеціальне покриття стійке до впливу ультрафіолету. Мийку Франке можна сміливо монтувати біля вікна, і воно не втратить колір. Те саме стосується і багаторазового використання хімічних засобів. Після миття поверхня зберігає акуратний та привабливий зовнішній вигляд.

Матеріал має приємну матову текстуру. Мийки з тектонайту можуть бути виконані в класичних чорному або білому декорах, а також декорах "Маскарпоне" ​​та "Сахара". Вони представлені в серіях ORION та SIRIUS.




Назад до списку статтей
`