Покриття для кухні Soft-touch: відчуйте затишок на дотик!

Вибирайте технології, які зроблять ваші меблі ексклюзивними.

Новини Покриття для кухні Soft-touch: відчуйте затишок на дотик!

Кухня – це не просто меблі, це окрема атмосфера в оселі. Тут ви готуєте найсмачнішу їжу та проводите багато часу у колі рідних. Саме тому до її вибору варто віднестись з особливою уважністю. Справа не лише у стильних матеріалах, а й у комфорті, які вони створюють.

Розглянемо рішення, яке зробить кухню найтактильнішою. Що таке покриття Soft-touch? Це новітнє покриття для кухонних фасадів та інших меблів. Розглянемо всі переваги, які роблять його таким унікальним.


Особливості особливого покриття

Soft-touch буквально перекладається як «м’який» дотик. Таке прогумоване покриття створене для поверхонь, які мають постійний контакт з пальцями рук. Його переваги:

  • відрізняється підвищеною стійкістю до відбитків пальців, жиру, вологи, високих температур, хімічних речовин, механічних пошкоджень;
  • створює приємні тактильні відчуття при доторку;
  • не вбирає бруд та вологу, легко очищується, не потребує надмірного догляду;
  • гарантує додатковий захист, завдяки якому поверхні не вигорають під дією ультрафіолету;
  • не викликає алергічних реакцій. 

Souft-touch покриття – це прозорий, глибоко матовий шар на матеріалі. Він має низький показник глянцевого відблиску та наноситься поверх фарбованого фасаду.


Розберемось у перевагах детальніше!

Поговоримо не лише про естетику, але й про практичність. Адже окрім тактильності, Soft-touch є чим вас здивувати! Це покриття використовують все частіше для обробки матеріалів для кухні. М’які, гладкі, приємні на дотик поверхні чудово підійдуть для кухонних фасадів чи стільниць.

І ось чому:

1) Естетика. Soft-touch фарба надає вишуканості гарнітуру, створює розкішний дизайн завдяки гіперматовості та особливій текстурі. Ваші руки будуть вдячні за такий ніжний і приємний на дотик матеріал.

2) Водостійкість. Виробники дбають про додатковий захист від вологи, що робить це покриття ідеальним вибором для кухні.


3) Легкість у догляді. Фасади Soft-touch легко очищати. Як зазначають виробники, покриття відштовхує бруд та не залишає видимих розводів від води та жирних відбитків. Це значно полегшує прибирання та догляд за меблями на кухні, які часто забруднюються під час експлуатації.

4) Гігієнічність. Покриття відрізняється щільною структурою, мінімальними показниками з’єднання пилу та дрібних частинок з поверхнею. Це створює несприятливі умови для розповсюдження бактерій.

5) Нейтральність. Вся справа у повній відсутності бліків (коефіцієнт відблиску складає лише 0,5%). Це створює стриманий, приємний і футуристичний дизайн приміщення, у якому хочеться довше знаходитися.


Чим це покриття відрізняється від звичайного матового?

Хочете вражати гостей не лише конфігурацією кухні та її вишуканими декорами? Тоді час використати ефект Soft-touch! Він створює ексклюзивний вигляд меблів і «дарує» комфортні відчуття при доторку, ніби до м’якого текстилю. Що відрізняє це покриття від звичного матового? 

Розкриваємо топ 3 відмінності:

  1. Незначне розходження у тонах та яскравості порівняно з матовим;
  2. Soft-touch має оксамитову, більш приємну на дотик, поверхню;
  3. Кухонні фасади з таким покриттям мають більш стійку поверхню до подряпин, високих температур та хімічних речовин. 

Куди наноситься?

Матове покриття Soft-touch наносять на фарбовані фасади у будь-якому відтінку. Це тренд, який переріс у комфортне рішення для сучасних кухонь. Гарнітур у такому виконанні виглядає мега трендово, ефектно та дорого. Попри те, що Soft-touch виглядає «ніжно», воно має чудові показники у міцності. Поєднання тендітності та стійкості до стирання дозволяє створити тактильно приємні та тривалі в експлуатації фасади.


Soft-touch кухня вражає своєю надматовістю: фасади та інші елементи меблів «поглинають» світло та виключають будь-який відблиск на поверхні, надаючи унікальний візуальний ефект. Покриття використовується в оформленні кухонь, спалень, віталень, передпокоїв, дитячих кімнат і лоджій.

Застосування Soft-touch у дизайні кухні:

  1. Фасади шаф та шухляд. М'якість, стійкість до вологи та відбитків пальців робить покриття топ рішенням для обробки фасадів меблів.
  2. Стільниці та декоративні елементи. Завдяки своїм характеристикам робочі поверхні з таким покриттям легко тримати чистими та доглянутими.

Які Soft-touch фасади пропонує VIYAR?

МДФ софт тач – це ідеальна комбінація естетики та функціональності. Його властивості впливають на вибір тих, хто цінує комфорт та довершений вигляд меблів при будь-яких умовах: випробування часом, механічними пошкодженнями та забрудненнями. 


Вишукані матові поверхні з відмінними характеристиками в експлуатації ви можете знайти на нашому сайті. Для втілення ваших ідей ми пропонуємо з покриттям Soft touch:

Вибирайте найкращі рішення для меблів та інтер’єрів у VIYAR і насолоджуйтесь комфортом у кожному дотику!

Назад до списку статтей
`