Чому «ВіЯр» – це вибір багатьох меблярів?

Розповідаємо про асортимент, послуги та сервіси компанії.

Новини Чому «ВіЯр» – це вибір багатьох меблярів?

Меблевий бізнес сьогодні стрімко розвивається, разом із ним вдосконалюється готова продукція та виробничі процеси. Основа такого напряму – постійний пошук оптимальних рішень для оформлення інтер'єрів. Тому хороший мебляр повинен знати про всі нові тренди, новинки, швидко виконувати замовлення й надавати якісні матеріали. У цьому вам допоможе компанія «ВіЯр».

«ВіЯр» – це компанія, яка з 2002 року пропонує покупцям меблеві комплектуючі від світових виробників, а також матеріали власних торгових марок. Переваги компанії – величезний асортимент товарів і надання всіх необхідних супутніх послуг для виготовлення меблів.

Що виділяє «ВіЯр» серед інших?

  • Асортимент із більш як 30 000 позицій.

    Ми пропонуємо такі групи товарів:

    • лицьова і функціональна фурнітура;
    • плитні матеріали;
    • фасади, стільниці та стінпанелі;
    • гардеробне й кухонне наповнення;
    • побутова техніка;
    • освітлення для меблів.

    Ви підберете необхідний товар відповідно до вашого бюджету, а також оформите всі виробничі послуги з обробки матеріалів в одному місці.

  • Власне виробництво та супутні послуги.

    До комплексу виробничих послуг компанії «ВіЯр» входять порізка, фрезерування, крайкування, свердління отворів та ще багато інших послуг з обробки матеріалів. Співпраця з нами дозволяє меблярам полегшити їхню роботу, а сучасне обладнання, яке використовується при виробництві, дозволяє досягти бажаного результату за невеликі терміни.

  • Сервіси для клієнтів.

    Ми працюємо над тим, щоб у клієнта залишилися тільки найкращі враження про нашу компанію. Тому створили вигідні умови для співпраці: зручний графік роботи, електронні черги, оформлення замовлень без прив'язки до місця (у філії або в інтернет-магазині), оперативну доставку товарів. Також ви зможете отримати професійну консультацію від наших консультантів та менеджерів.

    У «ВіЯр» можна швидко оформити виробничі послуги, не виходячи з дому, за допомогою онлайн-конструктора ViyarPro.

    Цей конструктор створений, щоб зекономити час клієнтів та уникнути похибок при оформленні послуг.

    За його допомогою:

    • оформляйте замовлення незалежно від графіку компанії;
    • попередньо розраховуйте вартість виробу (зі знижкою або без);
    • зберігайте готові проекти й використовуйте їх надалі.

    Для роботи з цим сервісом вам необхідно зареєструватися на сайті. Якщо виникнуть складнощі в роботі з конструктором, пройдіть навчання в зручному для вас форматі (у менеджера в офісі, по відео уроку або в іншому зручному форматі).

    «Академія ВіЯр» – це навчальний проект, який допомагає клієнтам ознайомитися з усім розмаїттям продукції, новинками та трендами в сфері дизайну та виробництва меблів. Вдосконалюйте свої професійні навики й знаходьте оригінальні ідеї для проектів, використовуючи знання, отримані на семінарах, презентаціях і майстер-класах.

  • Приємні бонуси для постійних клієнтів.

    У нас діє програма лояльності для клієнтів, які замовляють великі обсяги продукції та співпрацюють із нами протягом тривалого часу. Використовуйте дисконтну картку «ВіЯр» і стежте за оновленнями акційних пропозицій, щоб купувати продукцію на вигідних умовах.
    Переходьте на сайт компанії в розділ «Новини», вкладка «Акції», і дізнавайтеся про актуальні акції.

    У наших філіях ви знайдете все необхідне для реалізації ваших проектів!

Назад до списку статтей
`