Мийки з нержавіючої сталі

Завжди актуальна класика на вашій кухні.

Новини Мийки з нержавіючої сталі

Нержавіюча сталь – найчастіше використовуваний у виробництві мийок матеріал. Вона практична, гігієнічна та органічно виглядає практично в будь-якому інтер'єрі. Однак не всі марки сталі однаково стійкі до механічних та хімічних ушкоджень.

Стійкість

Компанія Franke використовує у виробництві мийок тільки сталь марки AISI 304. Її головна перевага – це високий вміст хрому та нікелю. Такий склад гарантує стійкість сплаву до високих (до 1450ºС) і низьких температур. Крім того, хром бере участь у формуванні оксидного шару, що захищає матеріал від впливу побутової хімії.

Важливо, що оксидний шар перешкоджає корозії, адже навіть нержавіюча сталь схильна до появи іржі. При контакті з киснем на поверхні мийки Франке утворюється захисна плівка, яка легко відновлюється навіть після пошкоджень і подряпин. Появі вм'ятин та інших деформацій запобігає висока еластичність нержавіючої сталі – більш ніж 50%.

Гігієнічність

Ще один плюс мийок Franke з нержавіючої сталі – це відсутність на поверхні пор та тріщин, де накопичуються бактерії. Завдяки цьому підтримувати чистоту мийки Franke убуде просто: достатньо протерти її змоченою в мильному розчині серветкою, сполоснути поверхню водою, а потім витерти насухо.

Привабливість

Крім того, що мийки з нержавіючої сталі зручні у використанні, вони виглядають акуратно і красиво. При їх виготовленні виробник полірує не окремі листи матеріалу, а виріб цілком. Як результат, на поверхні не залишається слідів обробки, а мийка Franke довше зберігає блиск.

Екологічність

Мийки Franke виготовляють із турботою про довкілля. Сталь, з якої вони створені, на 70% складається з матеріалу вторинної переробки. А ще вироби з хромово-нікелевої сталі можуть бути використані для виробництва нової нержавіючої сталі.

Крім того, що матеріал не шкідливий для довкілля, він є безпечним і для споживача. Нержавіючу сталь AISI 304 також називають харчовою, оскільки вона не містить токсичних речовин та використовується для виготовлення посуду і кухонного приладдя.

Мийки з нержавіючої сталі в компанії Franke представлені в серіях Logica Line, Box, Zodiaco й інших. При їх встановленні застосовується як врізний монтаж, так і монтаж в один рівень зі стільницею або під неї. Невід'ємний елемент кухонної мийки – аксесуари – не тільки надасть їй презентабельного вигляду, але й зробить повсякденну роботу на кухні приємною та продуманою до дрібниць.




Назад до списку статтей
`