Меблі на замовлення: чому тепер це стало просто?

Знайомимося з сервісом Viyar Bazar для пошуку професійних меблевих майстрів.

Новини Меблі на замовлення: чому тепер це стало просто?

Прагнення до затишку та комфорту сьогодні є головним орієнтиром при виборі обстановки для будь-якої кімнати – вітальні, передпокою чи кухні. Меблі мають бути зручними, а також відповідати загальному стилю приміщення і особливо – потребам їхнього власника. Відповідно, практичним рішенням буде виготовити їх на замовлення, врахувавши всі побажання господаря оселі. Такий варіант стає дедалі популярнішим, однак де знайти виконавця, який зробить це якісно та в обумовлені терміни?


Клієнти часто звертаються до компанії із запитами на кшталт «меблі на замовлення через ВіЯр» чи «хто робив меблі на ВіЯрі». Потрібно одразу наголосити: меблі на замовлення ВіЯр не пропонує. Втім, фахівці компанії розробили сервіс Viyar Bazar, за допомогою якого замовники та професійні меблярі легко знаходитимуть одне одного. Для роботи на порталі потрібно просто зареєструватися, а «ВіЯр» подбає про зручний та зрозумілий функціонал і надасть якісні матеріали та послуги для втілення будь-якого проекту.


Як це працює?

Viyar Bazar виконує подвійну функцію: це і дошка оголошень із заявками на створення меблевих виробів, і своєрідний каталог виконавців. Перше, що треба зробити, – авторизуватися на порталі. Далі в оформленні заявки-проекту вам допоможуть спеціальні підказки.

Виберіть тип виробу, його конфігурацію, вкажіть габаритні розміри й інші необхідні дані. Пройшовши ці етапи, опублікуйте заявку, і відгуки майстрів не змусять на себе чекати. Із кандидатів, які відгукнуться, оберіть того, з ким будете співпрацювати. Портфоліо майстрів, оцінки та відгуки значно спростять це завдання. Далі мебляр зв’яжеться вами для узгодження деталей.

Зупинімося окремо на можливостях, які цей інтернет-майданчик дає користувачам.

Які переваги ви отримаєте?

Зручний інтерфейс

Замовлення оформлюється буквально у кілька кліків. Більше не потрібно ламати голову, як зробити кухню у ВіЯр. Те ж саме стосується і шаф, а згодом на порталі стануть доступні й інші типи виробів. Розгляньмо процес створення заявки на прикладі кухонного гарнітура. Вам треба вказати такі дані:

  • вид меблевого виробу;
  • види робіт, які потрібно виконати (креслення та карта розкрою, демонтаж, замірювання, дизайн, збирання та встановлення);
  • тип виробу (наприклад, кухня може бути лінійною, дволінійною, кутовою, П- та G-подібною, з островом чи без);
  • габаритні розміри;
  • вбудовану техніку;
  • конфігурацію секцій (сервіс запропонує найпопулярніші варіанти);
  • ціновий сегмент (окремо для елементів меблів та фурнітури: скажімо, можна вибрати плівкові МДФ-фасади з економ-сегменту і надійну преміум-фурнітуру);
  • бажану дату готовності.

Тепер можна публікувати заявку. А щоб мебляр чітко зрозумів ваші очікування та побажання, прикріпіть фото приміщення та приклад меблів.

Приблизна вартість проекту

У розділі «Визначення цінового сегменту» є зручні підказки для варіантів «економ», «середній» та «преміум», на основі яких ви знайдете відповідні рішення для свого бюджету. Після цього на екрані з’являться:

  • розрахункова вартість (включає тільки матеріали);
  • вартість готового виробу (з роботою мебляра).

Вартість готових меблів розраховується за мінімальним коефіцієнтом 1,8 (від вартості матеріалів та послуг із їх обробки у «ВіЯр»). Виконавець замовлення може вказати й інший коефіцієнт. Відповідно, зміниться й імовірна ціна.

Професійний майстер

Годі шукати «меблі на замовлення Київ»: відтепер виконавці самі пропонують свої послуги! Ви переглядаєте їхні відгуки (до 10) і вирішуєте, хто візьметься за втілення вашого проекту. Пам’ятайте, що визначитися допоможуть відгуки клієнтів та світлини у портфоліо.

Створені з допомогою ВіЯр меблі стануть окрасою будь-якої оселі. Ознайомитися з асортиментом продукції та знайти матеріали для проекту завжди можна в шоу-румі за адресою: Україна, Київ, б-р Вацлава Гавела, 16.

Заходьте на Viyar Bazar і сміливо втілюйте в життя свої меблеві мрії!

Назад до списку статтей
`