Кухонні фасади з керамограніту – тренд у дизайні

Особливості виробництва та переваги матеріалу.

Новини Кухонні фасади з керамограніту – тренд у дизайні

Фасади – це «обличчя» меблів, яке визначає стиль усього приміщення. Є безліч матеріалів для їхнього виготовлення: ДСП, МДФ, масив дерева, скло, шпон та інші. А як щодо керамограніту?

Облицювання меблів керамогранітом є нетиповим рішенням, проте саме це стало трендом 2021 року. Адже крім естетичного зовнішнього вигляду, матеріал має хороші технічні характеристики.

image5.png

Переваги фасадів з керамограніту

  • Зносостійкість. Витримують будь-який механічний вплив: удари, подряпини та сколи, що сприяє збереженню початкового вигляду фасадів.

  • Вологостійкість. Керамограніт – непористий матеріал, тому таким фасадам не страшна волога. Вони не покриваються цвіллю й грибком, а також стійкі до розмноження бактерій. 

  • Екологічність. До складу входять натуральні компоненти та барвники: вогнетривка біла глина, пісок і польовий шпат.

  • Термостійкість. Такі фасади витримують контакт із вогнем, не загоряються, не виділяють токсичні речовини та дим. 

  • Практичність. Забруднення легко очищуються за допомогою губки або м’якої тканини. Кухня з керамограніту стійка до УФ-випромінювання, розчинників, засобів для миття та дезінфекції. На відміну від натурального каменю, керамограніт має меншу вагу, тому монтаж таких фасадів значно простіший. 

  • Естетичність. Широкий вибір декорів під мармур, бетон, камінь та екзотичні породи дерева.

image10.png

Як виготовляють керамічні фасади?

Технологія виробництва керамогранітних фасадів аналогічна виробництву фасадів зі скла. Для виготовлення використовується сировина 2 провідних іспанських виробників: NEOLITH та INALCO. Тонкий керамограніт товщиною 4 мм або 6 мм вкладається в рамку з алюмінієвого профілю. Завдяки базовим кольорам – білому, сірому та чорному – профіль є універсальним і непомітним.

Для виготовлення фасадів із керамограніту необхідні лише точні розміри вставної секції, яка буде кріпитись у вищевказаний профіль. 

Ми не займаємось встановленням фасадів, а лише виготовляємо їх.

collage1.png

Загалом фасади на основі алюмінієвого профілю вважаються найбільш надійними та довговічними, адже їхні краї повністю захищені від пошкоджень.

Топові декори

ТМ BELTERNO by VIYAR, крім фасадів, пропонує й інші вироби з керамограніту: стільниці, стінові панелі тощо. Перевагою є те, що завдяки широкоформатному матеріалу ви можете створити кухонний гарнітур із керамограніту в одному декорі та візуально збільшити простір. Або ж зіграти на контрасті кольорів чи матеріалів.

Таємничий чорний, який буде завжди актуальним. Декор з імітацією мармуру додасть меблям ефектності та унікальності.

Керамограніт Neolith Abu Dhabi добре поєднується з іншими матеріалами, а тонкі лінії прожилок підкреслюють елегантність декору.

Строгий та стриманий з одного боку, затишний та ніжний з іншого, – це про керамограніт Inalco Jasper Moka. Ефект бетону підкреслить аскетичний характер фасадів і доповнить індустріальний інтер’єр.

Рівномірний розподіл прожилок на білому тлі та глянцеве покриття візуально збільшать приміщення.

Гра відтінків із формами створює оригінальний декор Inalco Iseo Gris. Акцентні вкраплення на сірому тлі імітують скупчення різних гірських порід.

З фасадами BELTERNO ваші меблі будуть не лише унікальними, а й довговічними!

Назад до списку статтей
`