Kronopol – кожен знайде свій ідеальний ламінат

Сучасне технологічне покриття, що доступне кожному.

Новини Kronopol – кожен знайде свій ідеальний ламінат

Kronopol – польський виробник ламінованих підлогових покриттів для будь-яких приміщень. Бренд належить до холдингу Swiss Krono Group (Швейцарія), одного з найбільших виробників плит та іншої продукції з дерева у світі. Сьогодні Kronopol експортує свої продукти у більш ніж 50 країн на всіх континентах. Ламіновані покриття цього бренду відрізняються високими експлуатаційними характеристиками та доступною ціною.

Асортимент у «ВіЯр»

У «ВіЯр» представлено 2 лінійки ламінатів Kronopol: AURUM і PARFE FLOOR. Доступні ламелі завтовшки 8 і 10 мм. Бренд пропонує декілька форматів дошок, що закріплені за конкретними декорами: 1380х159 мм; 1380х193 мм / 1380х242 мм; 1380х244 мм.

Лінійка AURUM – це 12 декорів ламінату з імітацією натурального дуба. Автентичний вигляд дерева відтворений у декорах завдяки глибоким синхронним 3D структурам. Покриття з цієї лінійки мають високий ступінь зносостійкості (33/АС5-АС6). Декори з позначкою Aqua Zero є вологостійкими.

До лінійки AURUM входять 2 колекції (по 6 декорів у кожній):

  • Movie Aqua Zero – колекція ламінатів із товщиною ламелей 8 мм і класом зносостійкості 33/АС5.

1.jpg

  • Fiori Aqua Zero – колекція ламінатів із товщиною ламелей 10 мм і класом зносостійкості 33/АС6.

2.jpg

Лінійка PARFE FLOOR – це 24 ексклюзивні топові декори. Дизайнери Kronopol розробили цю лінійку, щоб зробити якісний матеріал більш доступним для широкого кола споживачів.

Декори виготовлені на основі звичайної HDF плити у двох класах зносостійкості: 32/АС4, 33/АС5. Є базові декори з шириною планки 193 мм, а також спеціальні колекції:

  • Narrow – декорів з вузькими ламелями завширшки 159 мм;

  • XL – декори з широкими ламелями завширшки 244 мм;

  • Synchro – декори з синхронними порами.

3.jpg


4.jpg

Тепер розглянемо переваги ламінованих покриттів від Kronopol. 

Простий монтаж

Ламінати від Kronopol мають 2 типи замка: Twin Click та Aqua Pearl. Перший спрощує процес монтажу підлоги, а другий захищає покриття від вологи.

Замок Twin Click дозволяє швидко та легко укладати та демонтувати покриття для підлоги декілька разів.


Aqua Pearl – більш удосконалений замок, що забезпечує максимальну щільність з’єднання ламелей між собою. Таким чином ймовірність потрапляння вологи всередину плити зменшується. Суть технології полягає у:

  • Зменшенні розміру фаски – вона менш глибока, тому в ній не затримується волога;

  • Покращенні конструкції замка – більш щільне з’єднання;

  • Обробці замкового з’єднання імпрегнатом – запобігає просочуванню вологи у плиту HDF.


Стійкість до вологи

Ламінати Kronopol представлені у вологостійкому та не вологостійкому виконанні. Спеціальна технологія Aqua Zero забезпечує вологостійкість підлогового покриття завдяки високощільній плиті-основі зеленого кольору (модифікована HDF), а також більш герметичному замку Aqua Pearl.

Ламінати з технологією Aqua Zero витримують до 24 годин прямого контакту на поверхні з водою без видимих змін у місці замка (підтверджено тестуванням NALFA). Також вологостійкі поверхні можна прибирати за допомогою пароочисника.

Безпечність та екологічність

Завдяки високій щільності покриття ламінати Kronopol мають антибактеріальні властивостями. Основа плити з класом емісії Е1 робить матеріал безпечним для використання у дитячих кімнатах і спальнях.

Для виготовлення підлогового покриття бренд використовує сертифіковану деревину FSC. Про високу якість продукції також свідчить впроваджена у компанії Kronopol система управління якістю ISO 9001:2008.

Гарантія до 40 років

Виробник надає різну гарантію на підлогові покриття залежно від типу приміщення і класу зносостійкості:

При експлуатації в житлових приміщеннях на ламінати Kronopol діє гарантія: 

  • 32/AC4 – 20 років;

  • 33/AC5 – 30 років;

  • 33/AC6 – 40 років.

За умов експлуатації у комерційних приміщеннях:

  • 32/AC4 – 5 років;

  • 33/AC5 – 7 років;

  • 33/AC6 – 7 років.

Підлогові покриття від Kronopol – це вибір на роки, що радуватиме щодня! Переходьте у каталог, ознайомлюйтесь з асортиментом і вибирайте найкращий ламінат для свого інтер’єру.


Назад до списку статтей
`