Як розрахувати вартість складних систем від Starke, Ario і Hettich?

Покрокова інструкція з розрахунку вартості складних систем.

Новини Як розрахувати вартість складних систем від Starke, Ario і Hettich?

Розрахунок вартості потрібної вам складної системи – це процес, який займає мінімум часу, якщо ви вже знаєте точні габарити майбутнього виробу й користуєтеся сервісами «ВіЯр» (ViyarPro, таблиці для розрахунків і каталоги). Розрахунок складних систем Starke, Ario і Hettich відрізняється, тому ми й розглянемо різні способи.

Розрахунок систем Ario і Starke в ViyarPro (набори фурнітури)

У ViyarPro розраховуються системи брендів Starke і Ario, які представлені в різноманітному асортименті фурнітури і профілів. Щоб здійснити розрахунок правильно, потрібно заздалегідь визначитися з габаритами майбутньої шафи-купе. Найважливіші дані для розрахунку – це ширина і висота внутрішнього отвору, кількість дверей і матеріал наповнення для складної системи. Але давайте про все за порядком.

Крок перший. На головній сторінці потрібно зайти в конструктор замовлень ViyarPro, далі – вибрати розділ «Складні системи», й у вас відразу з'явиться таке вікно:

1.jpg

Крок другий. В основних налаштуваннях вам потрібно вибрати тип вертикального профілю (це той, який буде ручкою складних дверей). Профілі бренду Starke бувають відкритого типу й закритого, з пазом. Окремий тип профілів – це відкриті профілі Ario, вибираючи які, ви автоматично виберете розсувну систему Ario. Також нижче вам потрібно вибрати колір профілю (вибір кольорів для різних типів буде відрізнятися).

Крок третій. Вибір з'єднувального профілю. Сполучні профілі дають змогу комбінувати наповнення у дверях шафи. Якщо ви збираєтеся використовувати у дверях цілісний матеріал, то цей пункт можна пропустити. Після цього вводьте висоту й ширину внутрішнього отвору.

Важливо! Максимальна висота дверей – 2800 мм, ширина дверей – від 450 мм до 650 мм.

Механізм призначений для ваги стулок не більш 50 кг (2 дверей).

Крок четвертий. Вибираємо колір направляючої. А якщо вам потрібно встановити пилозахисну щітку, зробіть активним прапорець у конструкторі. Пилозахисні щітки встановлюються в паз і пом'якшують удари дверей.

2.jpg

Також вибираємо колір засувки. У нашому асортименті два кольори: чорний і цинк.

Крок п'ятий. У розділі «Двері/Секції» можна вибрати наповнення для кожної секції (дверей) і за бажанням розділити її на різні секції (тоді використовуються сполучні профілі). Для цього потрібно клікнути на потрібні двері. Ширина наповнення може бути або 4 мм, або 10 мм, у матеріалах іншої товщини потрібно робити вибірку чверті. Усі дії, які ви застосували до одних дверей, можна швидко застосувати й до інших. Для цього потрібно натиснути «Копіювати двері» або «Копіювати двері дзеркально».

Крок шостий. Потім вибирайте розділ «Розрахувати» і ви дізнаєтеся, скільки буде коштувати складна система з наповненням.

Останній крок – оформити замовлення у відповідному розділі.

Starke-W

Це система, яка продається вже готовим комплектом. Тут принцип розрахунку простий – один комплект призначений для дверей із 2 стулками. Можна встановити шафу тільки із 2 стулками, можна і з більшою кількістю.

В інструкції прописана комплектація набору й особливості монтажу.

Трохи про характеристики. Максимальна висота дверей – 2600 мм, ширина однієї стулки – від 400 мм до 600 мм. Максимальне навантаження для одних дверей (стулки) – 20 кг.

WingLine 170

Щоб дізнатися вартість системи, додайте ціни таких товарів:

  • Комплект Wing Line 170

  • Середні завіси (між стулками).

  • Завіси для кріплення до корпусу. Тут уже можна вибрати з декількох варіантів. Підходять завіси із серії Sensys, Intermat, SlideOn із кутом відкривання 110°/125°, 165° і 180°  (кілька варіантів завіс відразу підтягуються в супутні товари до комплекту системи).

Враховуйте: максимальна висота дверей у такій системі становить 2200 мм (якщо висота дверей становить 2200 мм, потрібно встановити мінімум 5 завіс).

Трохи про характеристики системи. Комплект призначений для 1 дверей із 2 стулками (максимальна ширина стулки – 300 мм). Максимальна вага дверей залежить від завіс, які ви використовуєте.

WingLine 230

Щоб зібрати цю систему і, відповідно, дізнатися її вартість, вам потрібні такі компоненти:

-       Комплект фурнітури WingLine 230. Якщо ви хочете шафу з одними дверима, то вибираєте правий або лівий комплект. Якщо з двома, то обидва блоки. До складу комплекту входять ходовий елемент, завіси й амортизатори.

-       Ходовий профіль (для верхньої панелі 19 мм). Є в довжині 1200 мм (білий і чорний) і в довжині 2400 мм (білий і чорний).

Трохи про характеристики. Максимальна висота дверей – до 3000 мм, ширина стулки – до 600 мм, а вага однієї стулки може бути в діапазоні 20-25 кг.

Важливо правильно відрегулювати виступ фасаду і фугу міжстулковими завісами згідно з інструкцією. В іншому випадку система може вийти з ладу.

Необхідно звернути увагу, що накладення фасаду на боковину з боку ходового елементу (ролика) має становити не більше ніж 4 мм.

WingLine L

Для вашої зручності ця система також продається комплектами (але ходові й направляючі профілі, а також завіси й вирівнювачі для дверей ви купуєте окремо. Вони «підтягуються» в супутні товари до комплектів).

Вибір потрібного комплекту залежить від таких чинників:

  • Який спосіб відкривання вас цікавить – базовий варіант, Push to move (автоматичне відкривання від легкого натискання), Pull to move (достатньо трохи потягнути за ручку, автоматичне відкривання з 1°) або Pull to move Silent (автоматичне відкривання з кута 35°, є дотягувач на закривання);

  • Яку максимальну вагу стулки – до 25 кг (для шаф), до 12 кг (для верхніх кухонних секцій);

  • Як монтується нижня напрямна – над цоколем або під цоколем.

Трохи про характеристики системи. Максимальна висота дверей – 2400 мм, максимальна ширина стулки дверей – 600 мм, вага стулки – до 25 кг. Може використовуватися із завісою Sensys із вбудованим демпфером Silent System.

Про всі технічні характеристики, монтажні розміри та інше читайте в інтерактивному каталозі Hettich.


Назад до списку статтей
`